MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Faszerowane pieczarki na 5 łatwych sposobów. Smaczna i tania przekąska na imprezę karnawałową. Zrobisz je w kilka minut

Pieczarki faszerowane jajkami

Składniki:
- pieczarki surowe,
- marynowane pieczarki,
- 6 jaj,
- łyżka majonezu,
- szalotka,
- szczypiorek,
- szczypta curry,
- masło,
- sól, pieprz.

Jak przygotować pieczarki faszerowane jajkami?
1. Jajka ugotowałam na twardo, po czym pokroiłam w kostkę. Szalotkę, marynowane pieczarki i szczypiorek drobno posiekałam.
2. Wymieszałam jajka, szalotkę i szczypiorek z majonezem, solą, pieprzem i szczyptą curry.
3. Pieczarki podsmażyłam z obu stron na maśle, a gdy ostygły, nafaszerowałam pastą jajeczną.

Zobacz również

Katarzyna Bonda odwiedziła Koszalin. Tłumy na spotkaniu z popularną pisarką [ZDJĘCIA]

Katarzyna Bonda odwiedziła Koszalin. Tłumy na spotkaniu z popularną pisarką [ZDJĘCIA]

Ciąg dalszy sprawy likwidacji Podokręgu Kraków. "Polityczna zazdrość"

Ciąg dalszy sprawy likwidacji Podokręgu Kraków. "Polityczna zazdrość"

Polecamy

Chcesz przyciągać spojrzenia? Postaw na siwe włosy i błyszcz

Chcesz przyciągać spojrzenia? Postaw na siwe włosy i błyszcz

Zjadłeś i boisz się, że się zatrujesz? Oto cała prawda o szypułkach truskawek

Zjadłeś i boisz się, że się zatrujesz? Oto cała prawda o szypułkach truskawek

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie